۱۲

 

سالانو و همکاران(۲۰۱۱)

 

رهبری تحولگرا، وابستگی شغلی

 

رهبری تحولگرا بر وابستگی شغلی تأثیر دارد

 

 

 

۱۳

 

تیمز و همکاران(۲۰۱۱)

 

رهبری تحولگرا، وابستگی شغلی

 

رهبری تحولگرا بر وابستگی شغلی تأثیر دارد

 

 

 

فصل سوم
روش اجرای تحقیق
۳-۱) مقدمه
در این فصل، مطالبی در خصوص روش تحقیق، جامعه و نمونه آماری و روش انتخاب نمونه، ابزار اندازه گیری و جمع آوری داده‌ها، و روش تجزیه و تحلیل داده‌ها ارائه خواهد شد.
۳-۲) فرایند اجرای تحقیق
این تحقیق بعد از شناسایی مشکل در سازمان مورد بررسی و انتخاب مدل، نگارش طرح پیشنهادی تحقیق آغاز شد. در ادامه، پروپوزال در گروه کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی و زیر نظر اساتید مدیریت دانشکده به تایید رسید. در گام بعدی، پرسشنامه از مقالات بیس استخراج و به منظور اجرای تحقیق، در بین اعضای نمونه توزیع شد تا فرایند تجزیه و تحلیل داده‌های تحقیق آغاز شود. در پایان بعد از دریافت نتایج تحلیل آماری، پیشنهاداتی ارائه گردید.
۳-۳) روش تحقیق
پژوهش تحقیق حاضر، توصیفی و پیمایشی است. اجرای تحقیق توصیفی می‌تواند برای شناخت بیشتر شرایط موجود با یاری دادن به فرایند تصمیم گیری مورد استفاده قرار گیرد. تحقیق توصیفی برای تعیین و توصیف ویژگی های متغیرهای یک موقعیت صورت می‌گیرد. از این رو هدف هر مطالعه توصیفی عبارت است از تشریح جنبه‌هایی از پدیده مورد نظر پژوهشگر و با دیدگاهی فردی، سازمانی، صنعتی و نظایر آن؛ همچنین چون به بررسی رابطۀ بین متغیرهای تحقیق می‌پردازد، از نوع همبستگی می‌باشد(سکاران، ۱۳۸۶: ۱۲۳).
دانلود پایان نامه
۳-۴) جامعه آماری
جامعه آماری در این پژوهش، شامل کارکنان اداره کل زندانهای استان گیلان به تعداد ۶۰۰ نفر است.
۳-۵) حجم نمونه و روش نمونه گیری تحقیق
به منظور تعیین حجم نمونه، در گام اول تعداد ۳۰ عدد پرسشنامه توزیع گردید. پس از تعیین ضریب پایایی و واریانس متغیر وابسته و جاگذاری آن در فرمول تعیین حجم نمونه جامعه محدود کوکران، باقی پرسشنامه‌ها توزیع گردید. تعداد نمونه با توجه به فرمول ذیل مشخص می‌گردد:

=حجم نمونه
=اندازه متغیر مورد بررسی مطابق توزیع نرمال استاندارد با سطح عدم اطمینان
= میزان خطا
= واریانس نمونه مقدماتی
= حجم جامعه

لازم به ذکر است روش نمونه گیری به کار رفته در تحقیق حاضر بر اساس روش غیر احتمالی در دسترس می‌باشد. در خصوص فرایند توزیع پرسشنامه‌ها باید افزود تعداد ۳۰۰ پرسشنامه در بین کارکنان اداره کل زندانهای استان گیلان توزیع گردید. پس از گذشت حدود سه هفته تا یک ماه، پرسشنامه‌های تکمیل شده توسط محقق و با مراجعه مجدد به محل توزیع، تعداد ۲۷۶ پرسشنامه جمع آوری گردیده که از این بین، ۲۶۱ عدد در تحلیل آماری به کار رفت.
۳-۶) روش گردآوری داده‌های تحقیق
روش گردآوری داده‌ها در این تحقیق روش میدانی است. روش های میدانی به روش هایی اطلاق می‌شود که محقق برای گردآوری اطلاعات ناگزیر است به محیط بیرون برود و با مراجعه به افراد یا محیط و نیز برقراری ارتباط مستقیم با واحد تحلیل، اطلاعات مورد نیاز خود را گردآوری کند(سکاران، ۱۳۸۶: ۱۳۴).
۳-۷) ابزار گردآوری داده‌های تحقیق
در این تحقیق از ابزار پرسشنامه که یکی از ابزارهای متداول در گردآوری داده‌های میدانی است، استفاده شده است. پرسشنامه مجموعه‌ای است از سؤالات کتبی و غالباً مبتنی بر گزینه‌های مشخص که پاسخ دهنده جواب‌های خود را بر آن درج می‌کند. مشخصات پرسشنامه به شرح ذیل می‌باشد:
جدول ۳-۱) مشخصات پرسشنامه تحقیق

 

 

متغیر

 

تعداد گویه

 

منبع

 

 

 

کیفیت زندگی کاری

 

۱۶

 

(Elizur & Shye, 1990)

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...