پژوهش های پیشین درباره :بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه ... |
۴-۶- پارامترهای خونی ۱۰۳
۴-۷- قابلیت هضم و جذب مواد مغذی ۱۰۷
۴-۸- ارزیابی سیستم ایمنی ۱۰۹
۴-۹- وزن نسبی اندامهای گوارشی ۱۱۲
۴-۱۰- اثر گروه های آزمایشی بر روده باریک ۱۱۴
۴-۱۰-۱- ارتفاع پرز، عرض پرز، عمق کریپت و نسبت ارتفاع به عمق کریپت ۱۱۴
۴-۱۰-۲- وزن و طول نسبی روده باریک ۱۲۰
۴-۱۱- نتیجه گیری ۱۲۴
۴-۱۲- پیشنهادات ۱۲۵
فصل ۵ ۱۲۶
منابع ۱۲۶
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول۲-۱- انواع گونههایی که به عنوان پروبیوتیک مورد استفاده قرار میگیرند ۳۰
جدول۲-۲- نامهای مصطلح برای قارچ و چای کامبوچا ۳۸
جدول۲-۳- ترکیب مواد مغذی و ترکیبات موجود در چای کامبوچا بعد از ۱۵ روز تخمیر ۴۱
جدول۲-۴- وظایف ترکیبات مختلف موجود در چای کامبوچا ۴۳
جدول۲-۵- مقایسه نتایج منشر شده مربوط به تخمیر شکر توسط کامبوچا ۴۶
جدول۲-۶- ترکیبات عمده (درصد) چای سبز و چای سیاه ۵۱
جدول۲-۷- کافئین، کاتشینها و فلاونولهای اصلی چای سبز ۵۲
جدول۳-۱- ترکیب و اجزای جیرههای پایه مورد استفاده در سنین ۰ تا۲۱ و ۲۱ تا۴۲ روزگی جوجه های گوشتی مورد آزمایش (برحسب درصد) ۶۹
جدول۴-۱- مقایسه میانگینهای افزایش وزن بدن جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۸۵
جدول۴-۲- مقایسه میانگینهای مصرف خوراک جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۸۶
جدول۴-۳- مقایسه میانگینهای ضریب تبدیل غذایی جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۸۷
جدول۴-۴- مقایسه میانگین فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۹۰
جدول۴-۵- مقایسه میانگین وزن نسبی اجزاء لاشه جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۹۲
جدول۴-۶- مقایسه میانگینهای وزن بدن جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۹۶
جدول۴-۷- مقایسه میانگینهای مصرف خوراک جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۹۹
جدول۴-۸- مقایسه میانگینهای ضریب تبدیل غذایی جوجههای گوشتی در دوره های مختلف پرورشی ۱۰۲
جدول۴-۹- مقایسه میانگین فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۱۰۶
جدول۴-۱۰- مقایسه میانگین درصد قابلیت هضم مواد مغذی جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۱۰۸
جدول۴-۱۱- مقایسه میانگین پاسخ ایمنی و وزن نسبی ارگانهای لنفی جوجههای گوشتی در سن۲۱ و ۴۲ روزگی ۱۱۱
جدول۴-۱۲- مقایسه میانگین وزن نسبی اجزاء لاشه جوجههای گوشتی در سن ۲۱ روزگی ۱۱۳
جدول۴-۱۳- مقایسه میانگین وزن نسبی اجزاء لاشه جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۱۱۳
جدول۴-۱۴- مقایسه میانگین مرفولوژی پرز روده باریک جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۱۱۹
جدول۴-۱۵- مقایسه میانگین وزن و طول قسمتهای مختلف روده باریک جوجههای گوشتی در سن ۲۱ روزگی ۱۲۲
جدول۴-۱۶- مقایسه میانگین وزن و طول قسمتهای مختلف روده باریک جوجههای گوشتی در سن ۴۲ روزگی ۱۲۳
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل۲-۱- همانطور که در شکل مقابل دیده میشود سه راه برای انتقال ژنهای مقاوم وجود دارد: ۱۸
شکل۲-۲- دیسک سلولزی(قارچ کامبوچا) و محلول کامبوچا ۴۰
شکل۲-۳- درختچه و شکوفههای گیاه چای ۴۷
شکل۲-۴- تفاوتهای عمده بین فرآوری چای سبز و سیاه و تأثیر آن بر محتوای نهایی پلی فنولها ۴۹
شکل۲-۵- ساختار شیمیایی بازهای گزانتیک کافئین و تئوفلین ۵۱
شکل۲-۶- ساختار a) (-)-اپی گالوکاتشین (EGC)، b) (-)- اپی کاتشین-۳-گالات (ECG)، c) (-)-اپی گالوکاتشین-۳-گالات (EGCG)، d) (+)-کاتشین©، e) (-)-اپی کاتشین (EG) 54
شکل۲-۷- ساختار شیمیایی کوئرستین، کامپفرول و میرستین موجود در چای سبز ۵۵
شکل۲-۸- ساختار شیمیایی تئانین موجود در چای سبز ۵۵
شکل۳-۱- تهیه برش از لایه مخاطی روده کوچک ۸۱
فصل۱
مقدمه
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1400-08-16] [ 06:47:00 ق.ظ ]
|